0

Zvezdina zagrebačka filijala


ARGENTINAC Luis Ibanjez postao je sedmi fudbaler koji je iz zagrebačkog Dinama prešao u Crvenu zvezdu. Levi bek je tako nastavio višedecenijsku tradiciju dolazaka sa “Maksimira” na “Marakanu”, koju je započeo golman Mirko Stojanović 1962. godine, a nastavili Rajko Janjanin, Tomislav Ivković, Milivoj Bračun, Boro Cvetković i Robert Prosinečki.
Osim ovih asova, crveno-beli su u davno prošlim vremenima pregovarali i sa Rudijem Belinom, Zlatkom Kranjčarom i Zvonimirom Bobanom, ali im je ova trojka ostala neostvarena želja. Interesantno, u suprotnom pravcu otišao je samo Li Adi, reprezentativac Gane, koji čak nije ni direktno prešao u Dinamo iz Zvezde. Za razliku od crveno-belih, Partizanovi fudbaleri su išli među Zagrepčane, a na toj listi su Ranko Stojić, Vlado Čapljić i Zoran

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?