0

Zvezdaši sa optimizmom otputovali u daleki Kazahstan

Crveno-beli su za Almati otputovali čarterom, a let će trajati oko sedam sati pošto će avion sleteti u Baku da dopuni gorivo. Avion je trebalo da poleti u 12.00, ali je polazak kasnio 45 minuta.

U prvom meču, odigranom prošle nedelje u Beogradu, Kairat je slavio sa 2:0.

Fudbaler Zvezde Mihailo Ristić rekao je da njegova ekipa nema šta da izgubi u Alamtiju.

“Nismo smeli sebi da dopustimo onakav rezultat iz prve utakmice, ali ćemo dati sve od sebe u revašu. Nemamo šta da izgubimo i veliki sam optimista”, rekao Ristić novinarima aerodromu “Nikola Tesla”. 

On je ocenio da Kairat u prvoj utakmici nije pokazao da je bolji od Zvezde.

“Njihova jedina prednost je što su fizički spremniji od nas, ali mislim da je kvalitet na našoj strani”, kazao je Ristić.

Vezni fudbaler Zvezde je naveo da njegovoj ekipi mnogo znači “bezrezervna podrška navijača”, koji su u velikom broju prisustvovali treningu ekipe u utorak.

Trener Zvezde Miodrag Božović na put je poveo sledeće igrače:

Golmani: Predrag Rajković i Damir Kahriman,

Odbrambeni igrači: Vukašin Jovanović, Marko Petković, Zoran Rendulić, Mamabu Mbođ, Miloš Cvetković, Dušan Anđelković,

Vezni igrači: Aleksandar Kovačević, Saša Stojanović, Idan Vered, Džošua Parker, Mihailo Ristić, Nenad Gavrić, Aleksandar Katai, Vukan Savićević, Marko Grujić,

Napadači: Luka Jović i Petar Orlandić.

Put Kazahstana krenuli su i predsednik Zvezde Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Blažo Raosavljević i drugi.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa između Crvene zvezde i Kairata igra se u četvrtak od 16.00 po srednjeevropskom vremenu u Almatiju.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?