0

Zvezda se oprostila od Gorana Gogića

Komemoraciji na stadionu “Rajko Mitić” prisustvovao je veliki broj Zvezdinih legendi, bivših trenera, igrača i članova porodice.

Nakon odavnja počasti Goranu Gogiću minutom ćutanja, prisutnima se obratio predsednik Zvezda Svetozar Mijailović.

“Niko od zvezdaša nije mogao ni da zamisli da ćemo se od tebe opraštati na ovakav način. Verovali smo da ćemo se još dugo družiti i deliti radosti. Bio si veliki zvezdaš, voleo si Zvezdu, ali i svi u Zvezdi su voleli tebe. Bio si omiljen. Blage naravi, neumornog duha. Prerano si nas napustio i ostala je velika, velika tuga. Neka ti je večna slava i hvala”, rekao je Mijailović.

U ime igrača od Gogića se oprostio kapiten Zvezde Predrag Rajković.

“Trebalo bi sada da se od tebe oprostim, a meni se ne oprašta. Trebalo bi nešto da kažem, a meni se samo ćuti. Trebalo bi da pogledam tvoju sliku, a ja bih da te zagrlim… Rekoše mi ‘ti si kapiten, ti si s njim igrao, ti ćeš se u ime saigrača i svlačionice obratiti’, a ja, ja bih s tobom na teren, da osvojimo još jednu titulu za našu Zvezdu… Neću ni reč reći o tome kakav si bio čovek i igrač, to svi znaju”, rekao je vidno potrešeni Rajković.

Golman crveno-belih je pre Zvezde bio saigrač s Gogićem u Jagodini, a zajedno su 2013. potpisali za klub iz Ljutice Bogdana.

“Neću ni da pričam o tome koliko si voleo ove naše boje, ovu našu Marakanu. Koliko si srećan i ushićen bio kad smo zajedno kretali iz Jagodine. Ti da se vratiš, a ja da se uverim zašto mi toliko pričaš o Crvenoj zvezdi. Gde su razlozi tvoje ljubavi prema njoj… Sad mi je sve jasno. Hvala ti što si mi obogatio život i karijeru. Što si mi pokazao kako izgleda dobar i častan čovek. Vaspitavaću decu da liče makar malo na Gorana Gogića, i nikada te, nikada, neću zaboraviti. Živećeš dok živim ja, dok živi tvoja porodica i svi tvoji prijatelji, a ima ih, minimum četiri miliona… Neka ti je večna slava”, rekao je Rajković.

Goran Gogić iznenada je umro 3. jula u 29. godini, kada je kolabrirao na treningu. Sahrana Gogića biće održana u Kuli, a tačan termin biće naknadno objavljen.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?