0

Zvezda reorganizuje stručni štab

U Crvenoj zvezdi su konstatovali da je bila greška što u proteklom prvenstvu nisu imali sportskog direktora, pa je direktor tima sa “Marakane” Zvezdan Terzić razgovarao sa nekoliko kandidata o preuzimanju ove funkcije.

Terzić je u Beču već razgovarao sa Vladimirom Jugovićem čiji se konačan odgovor još čeka, predviđen je susret i sa Vladom Stošićem, a ovih dana je razgovarano sa Mitrom Mrkelom, bivšim Zvezdinim asom koji sada radi na poziciji direktora mlađih selekcija u FSS.

Zvezdan Terzić je već ranije sarađivao sa Mrkelom u OFK Beogradu kada je u tom klubu obavljao funkciju sportskog direktora i upoznat je sa njegovim načinom rada. Takođe, Mrkela je za vreme Dragana Stojkovića Piksija bio i direktor omladinske škole Zvezde, pa u klubu smatraju da bi se brzo i lako adaptirao.

Zvezda želi da odredi sportskog direktora do kraja meseca kako bi i on učestvovao u dovođenju trenera i pojačanja, jer će Nenad Lalatović na kraju sezone napustiti klupu, pa su crveno-beli u potrazi i za novim trenerom.

Jedan od kandidata sa kojim je razgovarano je i Miodrag „Grof” Božović, koji je pre nekoliko nedelja dobio otkaz u moskovskoj Lokomotivi. Božović je najavio pauzu u karijeri zbog operacije leđa, ali je spreman da promeni planove zbog kluba za koji je igrao početkom 90-ih.

Božović je pre pet godina bio kandidat za kormilo Zvezde, ali je tada prihvatio unosniju ponudu ambicioznog moskovskog Dinama.

U međuvremenu je radio isključivo u Rusiji, a pre Lokomotive bio je trener Amkara i Rostova. Prethodno je vodio Beograd, Saporo, Borac Čačak, Hajduk Beograd, Papos, Budućnost Podgoricu, Grbalj.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?