0

Zvezda predstavila Vereda i Matosa

Vered u Zvezdu dolazi iz Makabija iz Haife i nosiće dres sa brojem 11.

“Došao sam u veliki klub i nadam se da ću opravdati očekivanja. Pričao sam sa golmanima Šaranovim i Stojkovićem, kao i trenerom Stanojevićem, koji su mi rekli dobre stvari o Zvezdi. Oba golmana su mi rekli da je Zvezda najveći klub u Srbiji”, rekao je Vered na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je dodao da je zbog Crvene zvezde odbio ponudu Dinama iz Bukurešta.

“Hteo sam da dođem u Zvezdu i uopšte nisam razmišljao. Fizički sam spreman i uzbuđen sam uoči debija”, naveo je Vered koji će biti registrovan za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kairata.

Doskorašnji vezista Novog Pazara Matos zadužio je dres sa brojem 15.

“Srećan sam što sam došao u Zvezdu, veliki klub. Poznajem jezik i nadam se da svojim igrama pomoći klubu”, rekao je Matos.

Fudbaleri Crvene zvezde prvu zvaničnu utakmicu ove sezone odigraće u četvrtak (20.45) kada u Beograd dolazi Kairta iz Kazahstana u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?