0

Zvezda predstavila još dva pojačanja

Doskorašnji napadač Voždovca Sikimić je potpisao jednogodišnji ugovor, dok će Jovović naredne tri godine igrati za Zvezdu.

“Želja koja nije bila ostvarena u januaru, sada je ispunjena. Sada je konačno sve završeno, srećan sam kao kada sam u januaru došao u klub. Nadam se da ću u crveno-belom dresu biti uspešan”, rekao je Jovović i zadužio dres sa brojem 94.

Jovović, koji za reprezentaciju Crne Gore ima pet nastupa, trenirao je sa crveno-belima pet meseci nakon što je neslavno otišao iz Sutjeske zbog suspenzije i udaranja sudije.

“Izvinio bih se svima koji su prisustvovali tom činu. To je bila glupost, najviše sam ja ispaštao ja, ali i moj bivši klub Sutjeska. Ne znam šta mi se desilo u mojoj glavi tada, teško sam prešao preko toga, ali idem dalje”, poručio je Jovović.

Iskusni Sikimić najavio je pohod na trofeje i osvajanje šampionske titule.

“Malo je reći da sam srećan. Primarni cilj je titula, a na meni je da se prilagodim i verujem u pozitivan ishod prvenstva. Biću u službi tima, igrao pet minuta, poluvreme ili celu utakmicu daću sve od sebe”, rekao je Sikimić, koji će nositi dres sa brojem 81.

On je došao u klub na insistiranje trenera Miodraga Božovića.

“Sigurno je da uticaj to što smo sarađivali u Rusiji. Osećam se dobro, zadovoljan sam kako sam počeo prvenstvo. Kada bi titula došla to bi bio pečat”, zaključio je Sikimić.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?