0

Žorž Mendeš spašava Morinja: Garaj ili Abdenur u Londonu!

Oba fudbalera, prirodno, zastupa Mendeš, uostalom kao i Morinja, ali Andre Viljaš-Boaš, sam nekada trener Čelsija, ne želi ni da čuje da argentinski reprezentativac napusti Sankt Peterburg. Takođe, Valensija je veoma zainteresovana za Abdenura, Tunižanina koji nastupa za Monako.

Morinjo je potvrdio da se nada da će klub dovesti barem još jedno pojačanje do kraja prelaznog roka. Četvrti iskusniji centralni bek – pored Džona Terija, Gerija Kejhila i Kurta Zume – je prioritet.

„Nismo očajni. Ne paničimo zbog toga što se prelazni rok završava kroz nekoliko dana. Ako dovedemo nekoga, doveli smo ga. Ako ne, ništa. Ali za savršeni balans tima potreban nam je još jedan igrač”, istakao je Morinjo.

Engleski mediji prenose da će Čelsi u naredna 72 sata svakako dovesti defanzivca. U pitanju je Žang Linpeng iz ekipe Gvangžu Evergrande, ali će on, poput toliko fudbalera koji potpišu ugovor sa Čelsijem, ići na pozajmicu.

Sa sedam primljenih golova do sada, „plavci” imaju drugu najgoru odbranu u Premijer ligi u ovom trenutku.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?