0

Živković ostaje u Partizanu

Andrija Živković će nositi dres Partizana bar do zime, rekao je njegov otac za dnevni list Sport. Do zime sigurno, a šta će posle biti, niko ne zna.

“Andrija ostaje u Partizanu 100 odsto do januara, a posle ćemo videti šta će se dešavati. To je odluka porodice”, rekao je Jovica Živković.

Partizan je prodao Živkovićev ugovor investicionom fondu Pinija Zahavija, za 1.200.000 evra, a Jovica Živković poručuje Partizanu da ukoliko reši problem sa agencijom koja je otkupila prava, mogu razgovarati i o produžetku saradnje.

“Upravu kluba čini 20 ljudi, ne jedan čovek. I u sadašnjoj ima ljudi koji su učestvovali u prodaji prava na Andriju. Darko Grubor, Dragan Đurić, Babić, Ružić su uvukli Pinija Zahavija u priču i to ne mogu ja da rešim. Gledam samo da moje dete ima sve što mu je potrebno, da je srećan i zadovoljan. A, oni neka reše problem sa Zahavijem, Falijem, Perom, Mikom… Onda ćemo da pregovaramo o nastavku saradnje”, objasnio je Živković.

Uprkos brojnim ponudama nakon osvojenog Svetskog zlata, Andrija Živković je rešio da ostane u Partizanu, jer ga, prema rečima njegovog oca, ljubav prema klubu motiviše i pokreće.

“Andrija obožava Partizan i samo zato sam se tako postavio. I, budite uvereni, u vezi sa svime što se dešava u Andrijinoj karijeri pitamo se samo mi u porodici. Ni Janko, ni Marko, niti ne znam ko treći. Nijedan papir i potpis ne vrede u tom sčučaju. Andrija želi da ostane i ostaje u Humskoj”, rekao je Živković.

On je istakao da je prema njegovoj porodici izuzetno korektan bio bivši fudbaler, sada agent Predrag Đorđević, i da su mu veoma zahvalni.

“Čak i kada Uefa ukine treću stranu u transferima, Đorđević će zajedno sa mnom brinuti o Andrijinoj karijeri, jer je bio uz njega od 12. godine, pošto je prepoznao dar, i nas kada nije bilo nikoga i to sve bez potpisa tri ili četiri godine. Čekao je, bio čovek prema porodici i bićemo i mi sa njim do kraja. To je poštovanje, poverenje i prijateljstvo”, rekao je Živković.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?