0

Živković: Ništa još nije gotovo

“Moglo je bolje, moglo i gore. Imali smo dve-tri stopostotne šanse koje nismo iskoristili. Možda nas je malo poremetio crveni karton u poslednjem trenutku prvog poluvremena. BATE je onda je uspostavio inicijativu… Sve u svemu, i da je bilo 0:0 u Beogradu bismo morali da pobedimo, igramo pred našim navijačima, ima još 90 minuta, ništa još nije gotovo”, rekao je Živković novinarima u Borisovu.

Fudbaleri Partizana izgubili su na gostovanju od beloruske ekipe BATE Borisov sa 1:0 u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Jedini gol na utakmici postigao je Mihail Gordejčuk u 75. minutu.

Crno-beli su meč u Borisovu završili sa deset igrača na terenu pošto je Marko Jevtović u finišu prvog poluvremena zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton.

“Ekipa koja ima igrača više mora da dominira na terenu, čekali su pravi momenat i dočekali, bilo je teško izdržati. Možda smo mogli i da izdržimo, imali smo kod 0:0 stopostotnu šansu, Živković je imao priliku… Okrećemo se utakmici u Beogradu gde očekujem da ćemo uz pun stadion, mirne glave i pokazati… Totalno nas drugačija utakmica čeka u Beogradu”, rekao je golman Partizana.

Revaš utakmica plej-ofa za plasman u Ligu šampiona između Partizana i BATE Borisova igra se za nedelju dana u Beogradu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?