0

Živković: Naježio sam se kada sam izašao na balkon

“U šoku sam, prvi put mi se dogodilo ovako nešto u životu. Naježio sam se kada sam video da ima oko 100.00 ljudi. Hvala svima, koji su učestvovali u uspehu, medijima. Želimo sad da proslavimo ovu titulu. Ispisali smo istoriju srpskog fudbala”, rekao je Živković posle proslave.

Mladi napadač Mijat Gaćinović zahvalio se publici, koja je u velikom broju došla da proslavi najveći uspeh srpskog fudbala.

“Fantastičan osećaj, ovo mora da se doživi. Dugo smo verovali u uspeh i sve podredili njemu. Pokazali smo da smo zasluženo osvojili titulu”, rekao je Gaćinović.

Prema njegovim rečima najzaslužniji za dobru atmosferu u ekipi bio je selektor Veljko Paunović.

“Paunović nam je usadio da dišemo kao jedan i ginemo jedni za drugog. Igrali smo u finalu protiv fantastičnog Brazila, bilo je dosta prilika sa obe strane, ali smo uspeli da slavimo”, rekao je Gaćinović.

Štoper Srđan Babić istakao je da se potajno nadao osvajanju svetske titule.

“Išli smo korak po korak i stigli do finala protiv Brazila o kojem može samo da se sanja i na kraju došli do trofeja. Neverovatno koliko se ljudi danas okupilo, gledao sam vaterpoliste i košarkaše i svaki put se naježio zbog njihovih slavlja”, zaključio je Babić.

U fenomenalnoj atmosferi i pred više od 50.000 navijača omladinska reprezentacija Srbije proslavila je ispred Skupštine grada titulu prvaka sveta osvojenu na Novom Zelandu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?