0

Živko Živković: Tek ćemo da gazimo

 

“Ovo je crno-bela familija i ne želim da se umanji bilo kakav naš uspeh. Pokazali smo veliki karakter, odigralni maksimalno. Tek ćemo nastaviti da gazimo, pogotovo za ove predivne navijače”, rekao je Živković novinarima posle utakmice.

Partizan je pobedom počeo takmičenje u Ligi Evropa, pošto je sa 3:2 savladao AZ Alkmar.
Fudbaleri crno-belih bili su loše raspoloženi zbog atmosfere koja se stvorila posle poraza od Crvene zvezde u “večitom” derbiju prošlog vikenda Andrija Živković je odbio da razgovara sa novinarima.

“Kako vi poštujete mene, tako ja poštujem vas”, kratko je poručio Živković. Stefan Babović je branio saigrače rekavši da su oni posle poraza u derbiju “sahranjeni u medijima”.

“Posle šest godina posta u Evropi i teškog poraza u derbiju, velika pobeda. Teško je bilo. Nismo superzvezde, ali nije ni srpski fudbal, mi da smo bolji igrali bismo u Realu ili Barseloni. Priča se da je prvenstvo gotovo, a ja i dalje tvrdim da smo bolji od Crvene zvezde. Nemam nameru da kukam”, rekao je Babović.

Darko Brašanac je kazao da mu je drago zbog reakcije njegove ekipe nakon poraza u “večitom” derbiju.

“Nastivili smo pozitivan niz na našem stad, što je najvažnije, ogroman prit se stvorio posle jednog poraza. To u fudbalu ne treba tako da bude. Stvorila se loša atmosfera. Idemo pobedu po pobedu, drago mi je što smo ovako odreagovali”, kazao je Brašanac.

Marko Jevtović je kazao da je Partizan zabeležio “istorijsku pobedu”, prvu posle šest godina u Evropi.

“Svi su nas potcenjivali posle poraza u derbiju, a mi smo pobedili veoma jakog protivnika. Na sreću smo dobili ovu veliku utakmicu i nastavljamo dalje”, kazao je Jevtović.

Partizan će u sledećem kolu Lige Evropa za dve nedelje gostovati Augsburgu u Nemačkoj.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?