0

Žervinju propao transfer – zbog helikoptera i privatne plaže?!

Žervinjo, nekadašnji napadač Arsenala i Lila, trenutno nastupa za Romu. Međutim, Giallorossi su spremni se odreknu usluga fudbalera iz Obale Slonovače i tako naprave mesta za novog, verovatno mlađeg fudbalera.

Italijanski mediji danima su pisali o tome kako će se Žervinjo „sigurno” preseliti u Abu Dabi, odnosno da će postati član Al Džazire.

Međutim, taj transfer je propao početkom sedmice, a italijanska „Gazeta delo Sport” otkriva i razlog. Kako se navodi, Žervinjo je sačinio čitavu listi neverovatnih zahteva pre potpisa ugovora, na šta ljudi u Al Džaziri jednostavno nisu mogli, ili nisu želeli da pristanu.

Žervinjo je želeo helikopter koji će mu uvek biti na raspolaganju, privatnu plažu, neograničen broj karata do Obale Slonovače i smeštaj za rodbinu.

Al Džazira je bila spremna da plati Romi 13 miliona evra obeštećenja za fudbalera koji se nalazi u najboljim godinama (28), ali su ih ovi zahtevi poptuno odvratili od posla.

Žervinjova sudbina u ovom trenutku nije najjasnija. Ugovor ga veže za „vučicu” do 2018. godine.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?