0

Zdjelar ne zna ništa o namerama Zvezde


ZRELIJI za dve godine, iskusniji za dve pune sezone u OFK Beogradu i osokoljen zlatom na Mundijalitu na Novom Zelandu, Saša Zdjelar sa mnogo elana pokušava da se nametne u Olimpijakosu. O namerama Crvene zvezde da pokuša da ga dovede, kako kaže, ne zna ništa.
– Priča o mom eventualnom dolasku u Zvezdu postojala je samo kroz priču pre polaska na Novi Zeland. Ali, ona je bila svedena samo na rečenicu “ne bi bilo loše ako ne prođeš u Olimpijakosu da dođeš na “Marakanu”. I ništa više od toga. Lepo je kad te žele, ali ja sam trenutno okupiran samo Olimpijakosom. Neću da filozofiram i pretpostavljam “šta bi bilo kad bi bilo”, jer dok ovde ne budem znao na čemu sam, ne planiram ništa drugo – za “Novosti” iz Atine jasno poručuje Zdjelar.Trener Marko Silva za sada samo u superlativima govori o srpskom reprezentativcu.- Ne pričamo mnogo, jer on ne govori engleski, a ja portugalski, ali se fudbalski apsolutno razumemo. Treniram već dve nedelje veoma dobro, odigrao sam dve utakmice i bio starter. Iako nisam bio zadovoljan tom drugom, trener me je hvalio. U klubu sam primljen odlično i zaista je za mene Olimpijakos u ovom momentu broj jedan.Svestan je Zdjelar i jake konkurencije u Luki Milivojeviću, Manijatisu, Pardu…- Svi su se oni tek sada priključili, konkurencija su mi sve sami reprezentativci i neće biti lako ugrabiti mesto u timu. Ja sam fajter po prirodi, dobio sam sada šansu, vidim da i ljudi u klubu veruju u mene i zato ću sve pokušati da u trećoj godini ugovora konačno i zaigram za crveno-bele.Na provokaciju “za koje crveno-bele od dva bratska kluba”, Saša se nasmejao:- Videćemo. Idemo za vikend u Holandiju na devet dana i posle toga ću više znati…Zdjelar je igrač koga vredi čekati. Olimpijakos je to shvatio, Zvezda će morati da sačeka desetak dana i odluku Marka Silve. TRAŽE SE VEZNI I ŠTOPERPOVREDE su podstakle članove uprave Crvene zvezde da se uprkos mnogobrojnom igračkom kadru ponovo aktiviraju u prelaznom roku i potraže zadnjeg veznog i štopera. Trener Miodrag Božović ima na raspolaganju samo jednog defanzivnog veznog Aleksandra Kovačevića, koji bi mogao da ode ove nedelje u inostranstvo. Traži se tip igrača Andree Pirla, a tu poziciju pokušaće da pokriju Marko Grujić i Mihailo Ristić.Aleksandar Luković neće na teren još mesec dana, povrede muče Sava Pavićevića i Zorana Rendulića, pa je klub odlučio da petorici igrača pridoda i šestog štopera. Traži se brz, iskusan igrač.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?