0

Zaneti: Stanković je dobrodošao da se vrati u Inter

Italijanski mediji preneli su da će se na kraju sezone Stanković vratiti među “neroazure”, nakon što je debitansku sezonu kao trener počeo u Udinezeu u radu sa Andreom Stramaćonijem.

“Dejan može da prenese svoje iskustvo i veliko znanje. On dobro poznaje Mančinija i više je nego dobrodošao”, rekao je Zaneti za Gazetu delo Sport.

Stanković je za Inter od januara 2004. do 2013. godine, kada je završio karijeru, odigrao 321 utakmicu i postigao 41 gol.

Najveći uspeh sa Interom postigao je u sezoni 2009/2010 kada je osvojio “triplu krunu” – Seriju A, Ligu šampiona i Kup Italije, a pored toga ima još četiri titule u Seriji A, tri nacionalna kupa, četiri Supekupa Italije i Svetsko klupsko prvenstvo.

Stankovic je tokom blistave karijere igrao još za Crvenu zvezdu i Lacio, dok je za reprezentaciju Srbije odigrao rekordne 103 utakmice i postigao 15 golova.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?