0

Zagorčić zadovoljan igrom i pobedom

“U prvih 10-15 minuta igrali smo tačno onako kako smo hteli, kaznili smo greške protivnika, a posle toga kao da je ušao neki strah u nas. Partizan je od 15. minuta dominirao, postigao je gol i uspeo da smanji prednost. Verovali smo da možemo bolje”, rekao je Zagorčić za televiziju Arena posle meča.

“Drugo poluvreme je bilo otvoreno, a publika je imala šta da vidi. Bilo je mnogo golova, što sam i obećao da će se uvek ovako igrati u Novom Sadu. Teško je u fudbalu iskoristiti sve svoje šanse, a mi smo danas nagrađeni sa tri boda. Sada se okrećemo utakmici protiv Čeha (Viktorije Plzenj u Ligi Evropa)”, rekao je Zagorčić.

Trener Partizana Zoran Milinković kazao je da je njegovom timu bilo teško da se vrati posle golova koje je primio nakon grešaka.

“Prvi gol je bila naša greška…nije bila ni akcija. Drugi (iz slobodnog udarca) je takođe neshvatljiv. Vrlo je teško vratiti se posle dva gola, iako smo to pokušavali skoro celu utakmicu. Naravno, isključenje (Darka) Brašanca 20 minuta pre kraja…sve su to bile teške okolnosti. Ovakve greške su posle BATE Borisova apsolutno nedopustive ako želimo da napravimo rezultat”, rekao je Milinković.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?