0

Zagorčić se ne predaje: Da uradimo ono što niko ne očekuje!

Vojvodina je u svojoj istoriji dva puta uspevala da nadoknadi tri gola minusa iz prve utakmice, protiv bečkog Rapida 1969. i francuske Bastije 1998. godine.

“U prvom meču videlo se da je ekipa Viktorije izuzetno kvalitetna i da igra snažan i moderan fudbal. Problemi koje smo imali uoči prve utakmice, a koji su se odnosili na neizvesnost naštupa pojedinih igrača, malo nas je poremetila. Sada je situacija mnogo bolja”, rekao je Zagorčić na konferenciji za medije u Sportskom centru Vujadin Boškov.

On je pozvao navijače da u što većem broju dođu na stadion Karađorđe i podrže njegove izabranike koji su, kako je naveo, itekako zaslužili.

Kapiten Vojvodine Nino Pekarić složio se da Novosađani imaju ispred sebe kvalitetnog protivnika, ali i da će pokušati sve kako bi ostvarili povoljan rezultat.

“Očekuje nas teška utakmica, jasno je da imamo težak zadatak, ali ne i nemoguć. Siguran sam da ćemo pružiti maksimum i videćemo da li će to biti dovoljno za uspeh”, rekao je Pekarić.

Revanš meč četvrtog kola kvalifikacija između Vojvodine i Viktorije igra se u četvrtak od 20.30 na stadionu Karađorđe.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?