0

Zagorčić: Poraz zbog nedostatka samopouzdanja

“Naišli smo na jednu zaista odličnu ekipu, koja je u prvom poluvremenu pravila pritisak i dominirala, pogotovo u prekidima, gde nam je stvarala mnogo problema. Jednostavno, nismo uspeli da ispariramo. Osim rezultata, nismo se osramotili, pokušali smo da igramo fudbal i mislim da je publika uživala”, rekao je Zagorčić.

Vojvodina je ubedljivo poražena od Viktorije sa 3:0 u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa.

“Nadam se da ćemo u Novom Sadu odigrati kvalitetnije i uspeti da pobedimo. Moramo da čvrsto verujemo u sebe i idemo napred, nije ovo tako grub udarac”, kazao je Zagorčić.

On je dodao da ga nije iznenadio protivnik, koji je nekoliko dana pred susret promenio trenera.

“Viktorija nije igrala drugačije u odnosu na prethodne utakmice. Sve smo znali o njima. Jedino što je bilo drugačije je igrač sa brojem 17, njega nismo očekivali, a sve ostalo jesmo”, naveo je trener novosadske ekipe.

Prema njegovim rečima, njegova ekipa ubedljivo je poražena zbog “dve kobne greške” u drugom poluvremenu.

“Nismo navikli na velike utakmice. Nismo bili uplašeni, nego nam nedostaje samopouzdanje i moramo da izrastamo iz utakmice u utakmicu”, rekao je Zagorčić.

Trener Viktorije Karel Krejči rekao je da trijumf nad Vojvodinom njegovoj ekipi ne garantuje prolaz u grupnu fazu Lige Evropa.

“Ne mislim da je igra bila potpuno bez grešaka, niti da nam ovaj rezultat garantuje prolaz dalje, ali nam daje mnogo nade pred revanš”, rekao je Krejči, trener češkog šampiona i ekipe koja je bila projektovana da igra Ligu šampiona ove sezone.

“Zadovoljan sam rezultatom, koji je jako važan, kako za ekipu, tako i za mene lično. S obzirom na to da nismo imali mnogo vremena za pripremu i da nas očekuje više vremena za revanš, očekujem da ćemo se potpuno spremiti”, kazao je Krejči.

Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Novom Sadu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?