0

Zagorčić: Poraz nije opcija

Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da će njegova ekipa pokušati da nametne svoj stil igre i da će učiniti sve da ostvari povoljan rezultat.

“Imamo dosta informacija o Viktoriji iz Plzena. Znamo da se radi o izuzetno čvrstoj i disciplinovanoj ekipi, a i Slaviša Jokanović, koji je sa svojim Makabijem eliminisao Viktoriju u prošlom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, nam je potvrdio da se radi o izuzetno disciplinovanoj ekipi”, rekao je Zagorčić.

Po njegovim rečima, igrači Vojvodine sa puno samopouzdanja kreću na gostovanje u Plzen.

“Pobede podižu samopouzdanje i naša je želja da nastavimo sa serijom dobrih rezultata, mislim da smo na dobrom putu i da nemamo razloga da menjamo naš stil igre. Naša filozofija igre je takva da ne pravimo razliku između domaćeg i gostujućeg terena i tako će biti i ovog puta”, istakao je Zagorčić.

On je rekao da je zdravstveni bilten igrača dobar, da nema povređenih i da su svi u konkurenciji za sastav tima.

Jedan od najstandardnijih fudbalera Vojvodine od početka sezone Danilo Sekulić poručio je da Novosađani nemaju razloga da menjaju stil igre protiv Viktorije u Plzenu.

“Idemo da se nadigravamo sa Viktorijom, nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo ostvariti dobar rezultat. Verujemo u sebe i želimo da nastavimo seriju dobrih rezultata”, rekao je Sekulić.

Ekspedicija Vojvodine put Češke kreće u sredu u 10 sati sa aerodroma “Nikola Tesla”, a trener Zagorčić u Plzen vodi 20 igrača.

Utakmica Viktorija – Vojvodina igra se u četvrtak na stadionu “Dosan arena” u Plzenu sa početkom u 20.50 sati.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?