0

Zagorčić: Nećemo se predati protiv Sampdorije

“Daćemo sve od sebe. Sampdorija je ekipa koja je zaista za poštovanje i izraziti favorit. Nećemo se predati, uradićemo sve što je u našoj moći da je eliminišemo, a mislim da možemo mnogo”, rekao je Zagorčić novinarima posle utakmice u Jelgavi.

Vojvodina se plasirala u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto je ukupnim rezultatom 4:1 eliminisala letonski Spartaks. U prvom susretu bilo je 3:0, a u revanšu 1:1.

On je kazao da pobeda u revanšu nije proslavljena, jer je njegova ekipa bila pognute glave zbog olako primljenog pogotka.

“To nam nije trebalo, ali dešava se… Generalno smo zadovoljni prolaskom, što nam je i bio glavni cilj. Takođe, kontrolisali smo utakmicu, bili mnogo moćniji tim, ali smo i promašili mnogo prilika. Primili smo gol iz te jedne greške koju smo napravili tokom utakmice, što nas je malo uzdrmalo”, kazao je Zagorčić.

Prema njegovim rečima, svi koji su nastupili protiv letonskog tima iskoristili su pruženu šansu.

“Mi smo kolektiv od 25 igrača i svi će dobiti šansu. Nastupaćemo u zavisnosti od taktike, u zavisnosti od onoga što želimo da igramo. Imamo izbor igrača i u ovom ritmu moramo da pravimo neke rotacije”, kazao je trener novosadske ekipe.

Vojvodina će u prvom duelu sa Sampdorijom igrati kao gost u Torinu, pošto je stadion u Đenovi pod suspenzijom.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?