0

Zagorčić: Idemo na pobedu u Budimpešti!

Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da smatra da je Vojvodina kvalitetnija ekipa i da je uveren da će izboriti plasman u naredno kolo.

“MTK je slavno ime mađarskog fudbala, igraju napadački i na osnovu onog što smo videli u pripremnim utakmicama, imaju odličnog centarfora i dobru sredinu terena”, rekao je Zagorčić.

Jedan od najboljih igrača u redovima Novosađana Mirko Ivanić takođe je uveren da će Vojvodina proći dalje i da će, kako je rekao, daleko dogurati u takmičenju u Ligi Evrope.

Utakmica MTK – Vojvodina igra se na stadionu Ujpešta u Budimpešti u četvrtak 2. jula sa početkom u 20.30 sati, a kako je najavljeno, Radio-televizija Vojvodine prenosiće taj meč.

Vojvodina i MTK do sada su se u evropskim takmičenjima sastajali šest puta, a poslednji put je bio 1988. godine u Rapan kupu, kada je Vojvodina posle 1:1 u Budimpešti slavila sa 5:0 u Novom Sadu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?