0

Zagorčić: Biće teško, igraćemo napadački

Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da i pored ubedljive prednosti od 4:0 u prvoj utakmici ništa nije gotovo i da Vojvodina za protivnika ima vrlo kvalitetnu ekipu.

“Taktiku za revanš smo lakše spremili nego što je to bio slučaj sa prvom utakmicom kada je pripremana na osnovu video snimaka. Sada smo imali priliku da bolje upoznamo protivnika i verujem da ćemo uspeti da se plasiramo u naredni krug takmičenja”, rekao je Zagorčić. On je rekao da će Sampdorija sigurno napasti od početka jer je u rezultatskom minusu, ali je naglasio da će i Vojvodina odgovoriti napadom jer će uvek igrati na gol više.

“Svakako da ćemo pokušati da postignemo gol koji bi protivnika stavio u značajno teži položaj, a sa druge strane pokušaćemo da ga ne primimo”, rekao je Zagorčić i dao negativan odgovor na pitanje novinara da li su njegovi igrači vežbali izvođenje jedanaesteraca.

Jedan od najiskusnijih igrača Vojvodine Igor Đurić, koji je u karijeri već odigrao 25 evropskih utakmica, optimista je po pitanju plasmana u narednu rundu takmičenja, ali slaže se sa trenerom da će sutra biti teška utakmica.

“Ono što je sigurno jeste da Sampdorija neće doći da se brani već će napasti. Iako neće biti nimalo lako uveren sam u povoljan ishod revanša”, rekao je Đurić.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope Vojvodina – Sampdorija igra se u četvrtak na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu sa početkom od 21 sat.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?