0

Vučinić: Pirlo bi mogao da igra fudbal ceo život

Pirlo je posle 20 godina odlučio da napusti Apenine i preseli se u redove Njujork Sitija, gde je postao najplaćeniji igrač u ligi sa platom od osam miliona dolara.

“Ne znam da li je bilo pravo vreme da napusti Italiju i verujem da je to bila jako teška odluka za njega, jer on je ikona u Italiji. On ima nešto u svojoj igri što niko drugi nema, i zato smo ga zvali “Profesor”, jer kada on igra, zna sve na terenu. Ima još puno da ponudi i nadam se da će još dugo igrati, zato što obožava ovu igru, a ljudi koji vole fudbal obožavaju Pirla”, izjavio je Vučinić.

Tokom karijere Pirlo je nastupao i za Brešu, Inter i Milan sa kojim je osvojio dve Lige Šampiona i dve titule prvaka Italije. Sa Juventusom ima osvojene četiri titule serije A, dok je sa reprezentacijom Italije bio prvak sveta 2006. godine.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?