0

Vučić: Situacija u Zvezdi bolja nego pre dve-tri godine

“Mislim da je situacija u Zvezdi neuporedivo bolja nego pre dve ili tri godine. Ukoliko vam neko dug od 55 miliona evra spusti za 10 ili 12 miliona, a taj dug je geometrijskom progresijom rastao, i u dve sezone, jednom budete prvi, a jednom drugi…to je bolje nego što je bilo realno za očekivati”, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u zgradi Vladi Srbije.

Deo Upravnog odbora Crvene zvezde, kao i generalni direktor Zvezdan Terzić podneli su ostavke tokom nedelje usled loših rezultata na početku sezone.

“Bio sam i ostaću navijač Zvezde, to nikada nisam krio. Nikada neću biti opozicija klubu koji volim, nikada neću da ga kritikujem. Oni neće imati loše posledice od države. Imaju velika sponzorstva. Država je mnogo dala i mnogo pomagala fudbalskom i košarkaškom klubu Crvena zvezda, kao i košarkaškoj sekciji Partizana, a nešto manje fudbalskoj”, rekao je Vučić.

“Nikada neće izgubiti jedno od ugovorenih sponzorstava. Ne želim da se mešam u to, to je moje lično pravo i to se neće promeniti”, dodao je on.

Vučić je čestitao Partizanu i Vojvodini na plasmanu u baraž za Ligu šampiona, odnosno Ligu Evropa.

Takođe, premijer je najavio da će pozvati ambasadora Hrvatske Gordan Markotić u Beogradu da zajedno gledaju finalnu utakmicu Svetskog prvenstva u vaterpolu između Srbije i Hrvatske.

“Siguran sam da ću se ja sutra radovati, ukoliko ambasador bude pristao na poziv”, rekao je Vučić.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?