0

Vučić: Mi Srbi ne umemo ni da proslavimo

Povodom polemike koja je juče vođena između gradskih vlasti Beograda i FSS-a oko zabrane prisustva nekim funkcionerima FSS-a na dočeku mladih fudbalera, oglasio se i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

”Ako je to istina, to je sramota i skandal, to pokazuje da mi Srbi ne umemo ni da proslavimo ono što je vredno, nego su nam lične sujete ili ne znam koji razlozi važniji”, rekao je Vučić novinarima u Vladi Srbije.

On je, odgovarajući na pitanje da prokomentariše sukob funkcionera FSS i čelnika gradskih vlasti, kao i saopštenja koja su usledila nakon pojave informacija da je pojedincima bilo zabranjeno prisustvo na terasi, rekao da ne može da tvrdi šta je istina jer jedni kažu da se to dogodilo, a drugi da nije.

”Ta političko – komesarska saopštenja Toleta Karadžića bolje mi je da ne komentarišem. Mislim da ovo što sam ja rekao misli svaki građanin ove zemlje”, zaključio je Vučić.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?