0

Vučić: FK Crvena zvezda neće imati loše posledice od države


Premijer Srbije Aleksandar Vučić smatra da je trenutna situacija u FK Crvena zvezda znatno bolja nego pre dve, tri godine i dodao da je država oduvek mnogo pomagala crveno-belima.
– Mislim da je situacija u Zvezdi neuporedivo bolja nego pre dve ili tri godine. Ukoliko vam neko dug od 55 miliona evra spusti za 10 ili 12 miliona, a taj dug je geometrijskom progresijom rastao, i u dve sezone, jednom budete prvi, a jednom drugi. To je bolje nego što je bilo realno za očekivati, rekao je Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare u zgradi Vladi Srbije.Većina članova UO FK Crvena zvezda, kao i generalni direktor Zvezdan Terzić, podneli su ostavke, pa se premijer Srbije osvrnuo i na te događaje:- Bio sam i ostaću navijač Zvezde, to nikada nisam krio. Nikada neću biti opozicija klubu koji volim, nikada neću da ga kritikujem. Oni neće imati loše posledice od države. Imaju velika sponzorstva. Država je mnogo dala i mnogo pomagala fudbalskom i košarkaškom klubu Crvena zvezda, kao i košarkaškoj sekciji Partizana, a nešto manje fudbalskoj. Nikada neće izgubiti jedno od ugovorenih sponzorstava. Ne želim da se mešam u to, to je moje lično pravo i to se neće promeniti, dodao je on.Vučić je čestitao Partizanu i Vojvodini na plasmanu u baraž za Ligu šampiona, odnosno Ligu Evrope.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?