0

Voša protiv Viktorije Plzenj za plasman u Ligu Evropa

Prve utakmice biće odigrane 20. avgusta, a revanši su na programu sedam dana kasnije.

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da je Viktorija Plzenj bila najbolji izbor na današnjem žrebu, ali da njegovi fudbaleri ne smeju da potcene nijednu ekipu.

“S obzirom na to ko su bili potencijalni protivnici…ne smemo nikoga da potcenimo, ali od svih mogućih protivnika, potajno smo se nadali da ćemo izvući baš Viktoriju”, rekao je Zagorčić.

Viktorija je eliminisana u trećem kolu Lige šampiona od izraelskog Makabija iz Tel Aviva, na čijoj klupi sedi srpski trener Slaviša Jokanović.

Zagorčić je kazao da će to biti od velike koristi novosadskom klubu.

“Jokanović ih je izbacio sa Makabijem pa ćemo od njega imati potpune informacije o njihovoj snazi”, naveo je trener Vojvodine.

Vojvodina će u prvoj utakmici biti gost 20. avgusta u Češkoj, dok će revanš biti sedam dana kasnije u Novom Sadu.

“Kada pogledamo unazad, Sampdoriju smo u gostima dobili 4:0, pa smo u revanšu kod kuće izgubili od te fantastične ekipe. To što ćemo biti domaćini u revanšu ništa posebno ne mora da znači, ali generalno je prednost”, rekao je Zagorčić. On je kazao da pripreme za te duele počinju odmah, ali da ekipa ne sme da se opusti, jer će u međuvremenu odigrati tri prvenstvene utakmice.

“Moraćemo da izvučemo maksimum iz predstojeće tri prvenstvene utakmice. Ritam igranja u četvrtak pa u nedelju je mnogo naporan, tako da ne sme da bude opuštanja”, kazao je Zagorčić.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?