0

Voša na Karađorđu „overava“ Sampdoriju

Igra kao iz snova u Đenovi podigla je igrače Vojvodine, ulila im dodatno samopouzdanje i približila ostvarenje sna da se domognu ligaškog takmičenja. Odlično ukomponovana ekipa Zlatomira Zagorčića spremna je da i večeras pred prepunim „Karađorđem” ponovi igru iz prvog meča.

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je da njegovu ekipu u revanšu sa Sampdorijom čeka izuzetno teška utakmica, ali da su njegovi igrači spremni psihički i fizički da adekvatno odgovore zadatku i ostvare cilj – plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

“Taktiku za revanš smo lakše spremili nego što je to bio slučaj sa prvom utakmicom kada je pripremana na osnovu video snimaka. Sada smo imali priliku da bolje upoznamo protivnika i verujem da ćemo uspeti da se plasiramo u naredni krug takmičenja”, rekao je Zagorčić.

On je rekao da će Sampdorija sigurno napasti od početka jer je u rezultatskom minusu, ali je naglasio da će i Vojvodina odgovoriti napadom jer će uvek igrati na gol više.

“Svakako da ćemo pokušati da postignemo gol koji bi protivnika stavio u značajno teži položaj, a sa druge strane pokušaćemo da ga ne primimo”, rekao je Zagorčić i dao negativan odgovor na pitanje novinara da li su njegovi igrači vežbali izvođenje jedanaesteraca.

Jedan od najiskusnijih igrača Vojvodine Igor Đurić, koji je u karijeri već odigrao 25 evropskih utakmica, optimista je po pitanju plasmana u narednu rundu takmičenja, ali slaže se sa trenerom da će sutra biti teška utakmica.

“Ono što je sigurno jeste da Sampdorija neće doći da se brani već će napasti. Iako neće biti nimalo lako uveren sam u povoljan ishod revanša”, rekao je Đurić.

Poljski arbitar Pavel Račkovski sudiće ovu utakmicu. Njegovi pomoćnici biće Tomaš Listkijevič i Mihal Obukovič, a četvrti sudija Tomaš Kvjatkovski, takođe iz Poljske.
Delegat će biti Žoel Volf iz Luksemburga.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope Vojvodina – Sampdorija igra se na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu sa početkom od 21 sat. Direktan prenos je na našem Drugom programu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?