0

Vojvodina u pohodu ka Ligi Evrope

Novosađane očekuje teška utakmica na gostujućem terenu jer je Viktorija češki šampion koji je u poslednjih pet sezona dva puta igrao grupnu fazu Lige šampiona i jednom Lige Evrope, gde je pre dve sezone stigla do osmine finala, nakon eliminacije iz Lige šampiona.

Na drugoj strani, Novosađani nikad u svojoj istoriji nisu igrali grupnu fazu takmičenja, a pre dve sezone ih je na poslednjem stepeniku kvalifikacija u dvomeču zaustavio moldavski Šerif.

Za utehu je što Viktorija u poslednja četiri odigrana meča nije zabeležila pobedu i što na njenoj klupi danas debituje novi trener Karel Krejči.

U svakom slučaju, Vojvodina na gostovanju u duel ulazi spremno i samouvereno.

“Spremni smo za ovu veoma važnu utakmicu. Dosadašnjim igrama mislim da smo opravdali očekivanja naše javnosti, ali nije nam plan da sada stanemo. Imamo jedinstvenu priliku da uđemo u grupu u Ligi Evrope i rešeni smo da uložimo maksimum truda i znanja da tako i bude. Čeka nas duel s jakim i kvalitetnim rivalom, ali sam ubeđen da kvalitet imamo i mi”, rekao je trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić.

Utakmica počinje u 20.45, a možete je pratiti u prenosu na Prvom programu RTS-a.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?