0

Vojvodina – Spartaks, bitka za treće kolo

U ovaj meč, čak možda i više nego onaj u prvom kolu, ekipa trenera Zlatomira Zagorčića ulazi kao favorit. Međutim, potceniti letonski klub, inače osnovan pre manje od deset godina, bi bilo fundamentalno pogrešno i, na kraju, kontraproduktivno. Dovoljno je pogledati šta se dogodilo ekipi podgoričke Budućnosti, koja je u prvoj rundi na svom terenu poražena sa 3:1.

Otežavajuća okolnost za Vojvodinu jeste povreda Nina Pekarića, kapitena ekipe i igrača čiji uticaj na igru je zaista ogroman.

Olakšavajuća okolnost bi bila ta da se, kao i protiv MTK, očekuje odlična poseda na „Karađorđu” (ulaz slobodan). U mečevima kakav je ovaj, u kojima se očekuje protivnik kome će maksimalna odbrana sopstvenog gola biti apsolutni imperativ, to može biti od presudnog značaja.

“Očekujemo da prođemo u treće kolo kvalifikacija. Čeka nas težak duel sa nimalo naivnim suparnikom. Letonci su pokazali u Podgorici koliko nepredvidivi i opasni mogu da budu. Tada su iskažnjavali gotovo sve greške Budućnosti, a na nama je da im to ne dozvolimo i obezbedimo dobar rezultat pred revanš”, rekao je Zlatomir Zagorčić.

Da ponovima, meč Vojvodina – Spartaks Jurmala igra se od 20.30 na stadionu „Karađorđe”.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?