0

Vilšir odsustvuje tri meseca zbog nove operacije

Vilšir je u avgustu slomio lisnu kost, ali su u klubu očekivali da će se vratiti na teren u septembru, posle pauze u prvenstvima zbog obaveza reprezentacija.

Međutim, Arsenal je saopštio da će 23-godišnji fudbaler biti podvrgnut operaciji tokom koje će mu biti ugrađena pločica u nogu.

“Pregledi skenerom pokazali su da Vilširov oporavak ne ide dobro kako smo očekivali. On će odsustvovati sa terena oko tri meseca”, navodi se u saopštenju.

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da je Vilšir dovoljno mlad da prebrodi povredu.

“Siguran sam da će ostvariti karijeru kakvu kao talentovan igrač zaslužuje”, rekao je Venger.

Vilšir je prošle godine u dva navrata operisao levi skočni zglob, nakon što se povredio tokom utakmice sa Mančerster junajtedom u novembru 2014. godine. On se na teren vratio u maju, za utakmicu protiv Aston Vile u finalu FA kupa.

Vilšir je u junu igrao za reprezentaciju Engleske i postigao dva gola u utakmici protiv Slovenije (3:2), u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?