0

Vilotić u idealnom timu švajcarske Superlige!

Vilotić se našao u najboljih 11 igrača uprkos tome je prvi deo sezone propustio zbog operacije, ali se vratio na teren kada njegov tim nije doživeo poraz na 13 uzastopnih utakmica.

Snažni štoper je pomogao ekipi da se sa drugog mesta u prvenstvu plasira u kvalifikacije za Ligu šampiona, a ove sezone je u svim takmičenjima odigrao 27 utakmica i postigao četiri gola.

Pored Vilotića u najboljem timu su još: Tomas Vaklik (Bazel), Fulvio Sulmoni (Tun), Marek Suhi (Bazel), Renato Štefen (Jang Bojs), Markus Nojmar (Vaduc), Škelzen Gadši (Bazel), Musa Konate (Sion), Kajo (Grashopers), Gijom Oro (Jang Bojs) i Jakob Jančer (Lucern).

Ovaj 28-godišnji defanzivac je od januara 2014. godine član Jang Bojsa, a prethodno je igrao za Grashopers, Crvenu zvezdu i Čukarički.

Pre četiri godine upisao je tri nastupa za nacionalni tim Srbije.

Pročitajte šta je u intervjuu za sajt RTS pre godinu dana o svom boravku u Švajcarskoj rekao Milan Vilotić.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?