0

Vignjević za “Sport”: Partizan briše BATE


Mađarska bi mogla da pomogne u razotkrivanju BATE Borisova. Kako? Lako. Pod uslovom da pronađemo pravog sagovornika. I, samo što je sekundara obišla krug, ukazao se Nebojša Vignjević, šef stručnog štaba tamošnjeg prvoligaša Ujpešta, koji je pomno pratio dešavanja u dvomeču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona,gde se beloruski sastav „isprsio” protiv Videotona (1:1, 1:0).
– Šta sam video? Malo, premalo. Kako od Videotona, tako i od BATE – ističe Vignjević za „Sport”.Belorusi su sad u žiži zbog predstojećih okršaja sa srpskim prvakom?- Nadam se da ne grešim: Partizan će da eliminiše BATE!Na osnovu čega donosite sud?- Fudbaleri BATE Borisova ne samo što nisu igrali na nekom zapaženom nivou, nego čak nisu ni nagovestili da u skorije vreme mogu da budu ekipa za veliki respekt. Pritom, ne zaboravimo, namerili su se na osetno oslabljenog mađarskog šampiona, koji je u letnjoj pauzi ostao bez nekolicine ponajboljih prvotimaca, dakle, bez kičme tima, na čelu sa golgeterom Nemanjom Nikolićem… Videoton iz prošle sezone i aktuelni, nebo i zemlja. Čak je i ovaj aktuelni, koji je stao na crtu Belorusima, mogao da pobedi u Sekešfehervaru, propustio je nekoliko šansi… Okreni, obrni, razlika između Videotona i BATE je jedino u iskustvu igranja u Evropi. Ništa više.KOSOVIĆ MORA DA RADI Partizan je angažovao vezistu Nebojšu Kosovića, koji je sarađivao sa Nebojšom Vignjevićem u Vojvodini i Ujpeštu. – Kad je otišao iz Ujpešta u Standard, ljudi iz Liježa su konstatovali: „Zaista talentovan momak, ali, kao da se zadovoljava samo time što je ovde prisutan!” U pravu su, Kosović poseduje kvalitet, moraće, bogami, mnogo i da radi, ukoliko misli da napreduje u fudbalu – kaže Vignjević.Da ne opustite nekoga iz Partizana?- Nije mi to bila namera. Samo sam izneo mišljenje. Evo, recimo, Videoton je prekjuče izgubio kod kuće od lidera Ferencvaroša, glatko – 1:3. Još nešto: za goste nije igrao sjajni vezist Somalija, koji je uoči minulog vikenda potpisao za Tuluz. Sve, dakle, ide u prilog mojim tvrdnjama – prokomentarisao je Nebojša Vignjević.SAMO BOD PROTIV PUŠKAŠAUjpešt sa Puškaš Akademijom 2:2(1:2). U četvrtom kolu mađarskog prvenstva, za drugu poziciju na tabeli.- Umalo da nam se osveti završnica prvog poluvremena u kojoj smo primili dva gola, odlično je, za 1:2, po boku prošao Branko Pauljević. Jurili smo rezultat, promašivali šanse, da bi mekedonski internacionalac Bardi konačno u 87.minutu izjednačio rezultat. Posle svega, da li da budem zadovoljan remijem? Kako, kad je Puškaš Akademija samo u dva maha prešla centar? – žali Vignjević.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?