0

Veterani Zvezde pozivaju upravu da nastavi sa radom

Reagujući na turbulentna dešavanja u Crvenoj zvezdi, Savet i Sekcija veterana osudili su pokušaje pritiska na klub koji nikada nisu bili deo Zvezdine tradicije.

“Kao dugogodišnji članovi koji su posvetili deo života i veliko vreme napretku kluba izražavamo zabrinutost trenutnim stanjem koje odlikuju nepotrebni pritisci na rad kluba u momentu kada su raspisani opšti izbori. Pozivamo članove Upravnog odbora da nastave da rade do izbora u korist kluba, kao i članove koji su podneli ostavke da završe svoje započete poslove i zadatke. Pozivamo sve sportske i državne organe da prate rad kluba i pomognu da se on odvija na osnovama sportskih pravila i na zakonit način”, navodi se, između ostalog, na sajtu Crvene zvezde.

“Pozivamo sve pristalice, simaptizere i navijače Crvene zvezde da svojim angažovanjem, dolaskom na stadion i podrškom ekipi pomognu da se uspostave uslovi za normalno takmičenje i da se život u klubu odvija na zakonit način do raspisanih izbora”, poručili su Sekcija veterana i Savet crveno-belih.

Ostavke u Crvenoj zvezdi podneli su potpredsednici kluba Slaviša Kokeza i Ivica Tončev, članovi Upravnog odbora Predrag Ćulibrk, Branko Radujko, Aleksandar Antić, Branislav Đurđević i Dušan Bajatović, kao i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Odlazeća uprava crveno-belih u utorak je donela odluku da se sredinom septembra raspišu vanredni izbori u klubu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?