0

Vered novo pojačanje Zvezde

Izraelski fudbaler je sa vicešampionom Srbije potpisao dvogodišnji ugovor. Vered ima 26 godina, igra na poziciji krila, a u Zvezdu dolazi kao slobodan igrač nakon što su mu istekle obaveze prema Makabiju. On je poslednjih pet sezona igrao je za tim iz Haife, a bio je član Ramat Gana i Beitara iz Jerusalima.

Vered je u prostorijama kluba potpisao dvogodišnji ugovor i već od nedelje će se staviti na raspolaganje treneru Miodragu Božoviću.

„Srećan sam i zadovoljan zbog transfera koji je napravljen. Gledao sam na internetu neke Zvezdine utakmice, što iz prošlosti, što iz prethodne sezone. Znam da je Crvena zvezda veliko ime i veliki klub u evropskim okvirima, a s obzirom na to da je moj san bila Evropa, sada sam ga ispunio. Čuo sam puno i o Zvezdinim navijačima i o tome kako je poseban osećaj igrti pred njima. Verujem da ću kvalitetom i partijama zaslužiti njihovu naklonost. Nadam se i da ću dobrim igrama doprineti da se titula šampiona vrati na naš stradion”, rekao je Vered, i na kraju dodao:

„Napred Zvezda!”

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?