0

Vered: Naš cilj je šampionat Srbije

“Prvenstvo nam je cilj i imamo kvalitet da ga osvojimo, s obzirom na to da tim tek treba da se uigra. Bićemo sve bolji i bolji”, rekao je fudbaler koji je ostavio solidan utisak u dve utakmice koliko je do sada odigrao u crveno-belom dresu.

Zvezda je i u revanšu u Almatiju izgubila od Kairata, pa je ukupnim rezultatom 1:4 eliminisana u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

“Ovo je razočaravajuće. Imali smo prilika da postignemo pogodak, bio nam je neophodan. Utakmica bi sigurno bila drugačija da smo dali gol u prvom poluvremenu”, kazao je izraelski krilni fudbaler.

Vered je istakao da eliminacija u prvom kvalifikacionom kolu neće uticati na njegovu motivaciju pred nastavak sezone.

Napadač crveno-belih Luka Jović složio se sa saigračem da eliminacija ne bi smela da utiče na ekipu pred početak srpskog prvenstva.

“Utakmica je bila teška. Kairat je pokazao da je u boljoj formi, ali nema izgovora. Ovo je bio realan rezultat. Eliminacija ne bi trebalo da utiče na naše igre u prvenstvu”, rekao je Jović.

Zvezda će takmičenje u Superligi početi 18. jula, kao gost OFK Beogradu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?