0

Venger: Uspaničim se zbog penzije

Menadžer Arsenala Arsen Venger otkrio je da počne da paniči kada razmišlja o penziji, zbog čega ne planira skoro da se povuče iz fudbala.

“Penzija? Da, ponekad mi to padne na pamet, ali ne razmišljam o tome duže od pet sekundi jer se uspaničim. Kada smo igrali protiv Mančester junajteda, sreo sam nakon utakmice Aleksa Fergusona. Pitao sam ga: ‘Hajde, zar ti ne nedostaje? On je rekao: ‘Ne’. Imao je dovoljno. Odlazi na svaku utakmicu. Ali on ima konja. Ja nemam konje”, rekao je Venger za britanski Gardijan.

Venger će u oktobru napuniti 66 godina, a u Arsenal je stigao 1996. godine i u prvoj sezoni je osvojio Liga kup i FA kup. Međutim, londonski klub je od tada osvojio samo još dve titule, a poslednju 2004. godine.

Venger je dodao da se fudbal u poslednjih nekoliko godina mnogo promenio i ocenio da mnogo u savremenom fudbalu zavisi od novca.

“Fudbal se menja iz dana u dan. To je veliki kvalitet. Posle svakog poraza ljudi se pitaju: ‘Šta radi ovaj čovek?’. Preispituju te svaka tri dana. Svaka tri dana si na ispitu”, rekao je Venger.

“U Španiji samo dve ekipi mogu osvojiti prvenstvo, u Nemačkoj jedna, a to su promenila nova pravila. Sigurno nećemo videti Notingem Forest da ponovno osvoji evropski kup. Danas sve zavisi od finansija, klub koji ima veće resurse ima i bolju ekipu”, dodao je on.

Arsenal je prošle sezone zauzeo treće mesto u Premijer ligi sa 75 bodova, 12 manje od šampiona Čelsija.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?