0

Venger: Jedan poraz nije poljuljao naše samopouzdanje

Vest Hem je prošlog vikenda iznenadio izabranike Vengera na “Emiratima”, iskoristivši dve greške golmana Petra Čeha za pobedu od 2:0.

“Čeh je pametan čovek i zna vrlo dobro šta mu je činiti. Poraz uvek boli, alalizirali smo šta se dogodilo i to neće poljuljati našu veru”, rekao je Venger dodajući da je tim platio za dve greške.

Venger je naglasio da ekipa u meču protiv Vest Hema nije bila dovoljno kreativna i precizna.

“Sada treba da se skoncentrišemo na utakmicu u nedelju. Način na koji ćemo odgovoriti nakon poraza odrediće celu sezonu”, rekao je Venger.

Protiv Kristal Palasa igraće čileanac Aleksis Sančez, koji se vratio treninzima posle obaveza na Kopa Americi, dok će Deni Velbek biti odsutan najmanje tri nedelje zbog povrede kolena.

Arsenal je poslednji pit izgubio od Kristal Palasa 1979. godine, ali se klub iz južnog Londona pokazao prilično dobrim otkako se 2013. vratio u Premijer ligu.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?