0

Venger ima više od 200 miliona funti za transfere

Direktor Arsenala lord Filip Heris otkrio je da menadžer tog kluba Arsen Venger ima na raspolaganju više 200 miliona funti za tranfere i da “može da kupi skoro svakog fudbalera na svetu”.

“Bili smo tesni sa novcem otkako smo se preselili na novi stadion, ali sada možemo da budemo slobodniji. Možemo da izađemo na tržište i najverovatnije kupimo svakog fudbalera, osim nekilocine onih koji ne mogu da se plate, kao što su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo”, rekao je lord Heris za Dejli Mejl.

“U banci je više od 200 miliona funti za transfere. Ne planiramo da dovodimo nikoga, osim ako Venger ne pronađe super-zvezde kao što su Mesut Ozil i Aleksis Sančes. On traži takve, ali nema mnogo slobodnih”, dodao je on.

Venger je u sredu izjavio da je Arsenal prethodnih godina bio u “nemogućoj” situaciji u borbi za titulu u Premijer ligi, ali da je uveren da su se sada stvari promenile i da njegova ekipa može da se bori za vrh.

Na klub je finansijski uticao prelazak sa stadiona Hajberi na Emirejts, a ekipu su napustili Robin van Persi, Samir Nasri i Sesk Fabregas.

Čelsi, Mančester junated i Mančester siti mnogo troše na transfere, ali je Arsenal, posle stabilizacije i prelaska na novi stadion, uspeo da napravi dva velika transfera, Ozila je platio 42 miliona funti 2013. godine, a Sančesa 35 miliona funti prošlog leta.

Venger želi da sačeka poslednje dane letnjeg prelaznog roka i pošalje ponudu Real Madridu za napadača Karima Benzemu, iako je njegov agent rekao da francuski fudbaler neće napustiti Santjago Bernabeu.

“Dobili smo spisak igrača koje Venger želi. Na spisku je i napadač, ali neću vam reći o kome se radi. Da bi se to ostvarilo drugi klub mora da želi da ga proda, ali mislim da on želi da dođe. Ako Venger želi tog igrača, mi možemo da ga kupimo. Osim Mesija i Ronalda, Venger može da kupi bilo kojeg igrača. Verovatno ćemo morati da oborimo klupski rekord da bismo doveli igrača kojeg želi”, rekao je lord Heris.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?