0

Veljko Paunović se zahvalio FSS i nastavlja kao klupski trener


Posle velikog uspeha sa selekcijom do 20 godina i osvojene titule prvaka sveta na Novom Zelandu, Veljko Paunović je doneo odluku da se zahvali Fudbalskom savezu Srbije na novoj ponudi, ovoga puta funkciji selektora Mlade reprezentacije Srbije pred kojom se nalaze kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo koje se 2017. održava u Poljskoj. Stručnjak koji je sa zlatnim orlićima podario Srbiji veliku radost fantastičnim rezultatom, odlučio je da nastavi karijeru u klupskom fudbalu.
– Imali smo veliku želju da Veljko nastavi rad u Fudbalskom savezu Srbije, ali posle svega ostvarenog u potpunosti ga razumemo – ne krije Savo Milošević, čovek koji je i doveo Paunovića u FSS i poverio mu selekciju koju je ovaj doveo do titule planetarnog šampiona. – Mislim da je njegova odluka potpuno prirodna, jer želi svakodnevan rad u klupskom fudbalu.Potpredsednik FSS zadužen za A i Mladu selekciju Srbije sada ima zadatak da potraži drugo rešenje i pored činjenice da je Paunović u februaru ispratio žreb grupa za plasman na EP. Srbija se nalazi u drugoj grupi sa nosiocem Italijom, zatim Slovenijom, Republikom Irskom, Litvanijom i Andorom.- Do kraja meseca biće poznato ime selektora koji će da predvodi selekciju do 21 godine. Sada samo želim još jednom, ispred Saveza, da se zahvalim Veljku na, verujem, obostrano dobroj saradnji i naravno, svemu što je učinio za naš reprezentativni fudbal – zaključio je Savo Milošević.Naša selekcija će (igrači rođeni 1994. i mlađi) startovati 8. septembra na domaćem terenu u meču sa Litvanijom, a poslednji meč igramo 11. oktobra 2016. protiv Slovenije, takođe kao domaćini. Na EP će se kvalifikovati pobednici devet kvalifikacionih grupa i još dva učesnika, pored domaćina Poljske, koji će se dobiti kroz baraž četiri najbolje drugoplasirane selekcije.

Filed in: Fudbalske Vesti Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?