0

Veljko Paunović napustio FSS

Selektor omladinske reprezentacije Srbije koja je na Novom Zelandu postala prvak sveta Veljko Paunović napustiće Fudbalski savez Srbije (FSS) jer želi da se posveti klupskoj karijeri, potvrdio je potpredsednik FSS-a Savo Milošević za Večernje novosti, prenosi Tanjug.

“Imali smo veliku želju da Veljko nastavi rad u FSS-u, ali ga posle svega ostvarenog u potpunosti razumemo. Mislim da je njegova odluka potpuno prirodna jer želi svakodnevan rad u klupskom fudbalu”, rekao je Milošević.

Paunoviću je istekao ugovor sa FSS-om i na Miloševiću je da pronađe zamenu.

“Do kraja meseca, biće poznato ime selektora koji će da predvodi selekciju do 21 godinu. Želim da, ispred Saveza, zahvalim Veljku na, verujem, obostrano dobroj saradnji i svemu što je učinio za naš reprezentativni fudbal”, zaključio je Milošević.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?