0

Veljko Paunović napustio FSS: Vreme je za iskorak

Selektor omladinske reprezentacije Srbije koja je na Novom Zelandu postala prvak sveta Veljko Paunović napustiće Fudbalski savez Srbije (FSS) jer želi da se posveti klupskoj karijeri, potvrdio je potpredsednik FSS-a Savo Milošević za Večernje novosti, prenosi Tanjug.

“Imali smo veliku želju da Veljko nastavi rad u FSS-u, ali ga posle svega ostvarenog u potpunosti razumemo. Mislim da je njegova odluka potpuno prirodna jer želi svakodnevan rad u klupskom fudbalu”, rekao je Milošević.

Paunoviću je istekao ugovor sa FSS-om i na Miloševiću je da pronađe zamenu.

“Do kraja meseca, biće poznato ime selektora koji će da predvodi selekciju do 21 godinu. Želim da, ispred Saveza, zahvalim Veljku na, verujem, obostrano dobroj saradnji i svemu što je učinio za naš reprezentativni fudbal”, zaključio je Milošević.

Paunović: Vreme je za iskorak

Doskorašnji selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović potvrdio je agenciji Beta da nije prihvatio ponudu da bude selektor za igrače do 21 godine i dodao da mu je ta odluka teško pala.

“Sa Fudbalskim savezom Srbije (FSS) sam još pre Svetskog prvenstva na Novom Zelandu razgovarao o produžetku saradnje… Posle velikog uspeha na Mundijalu, razmislio sam o svemu i svim okolnostima i doneo odluku da nastavim dalje. Teško mi je pala ta odluka, ali je to sasvim prirodan proces, kako za mene, tako i za momke, jer je vreme da se okrenemo seniorskom nivou i profesionalnom fudbalu. Vreme je da se napravi korak”, rekao je Paunović.

Paunović je vodio omladinsku reprezentaciju Srbije do titule svetskog šampiona pre mesec dana na Novom Zelandu.

Ovaj 37-godišnji trener je dodao da je od FSS-a dobio ponudu da predvodi reprezentaciju za igrače do 21 godine, ali da ju je odbio jer želi da se posveti klupskoj karijeri.

“Konkretno nije bila nijedna ponuda, niti jednog kluba, niko me nije kontaktirao… Samo je ovo korak koji sledi sam po sebi i sasvim je logičan. Kako i momci nastavljaju svoj razvoj na seniorskom nivou, tako i ja idem dalje. Nadam se da ću postati deo nekog projekta, kao ovog sa FSS, koji će me motivisati na najbolji mogući način”, rekao je on.

Paunović je zahvalio Fudbalskom savezu Srbije na ukazanoj prilici i veoma dobroj saradnji i dodao da će uvek biti na raspolaganju.

“Naravno, ovo nije kraj naše saradnje. Ja ću uvek biti tu, kao i do sada. Uvek ću FSS-u stajati na raspolaganju na bilo koji način”, zaključio je Paunović.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?