0

Veliki preokret, Ture ostaje u Sitiju

Britanski mediji su poslednjih meseci spekulisali da će Ture ovog leta otići u Siti, pominjani su klubovi Inter i Čelsi, ali je njegov agent Dimitri Seluk rekao da će reprezentativac Obale Slonovače ostati u klubu.

“Jaja ostaje u Sitiju, pošto mu je Šeik Mansur rekao da mora da ostane. Šeik Mansur mu je rekao da je i dalje važan igrač ali i da je prvi veliki igrač koji je došao u klub posle preuzimanja”, rekao je Seluk.

“On je rekao Jaji da klub čak neće ni da razmatra o prodaji. To je dobro. Ljudi su pokušavali da prikažu da Jaja samo želi da zaradi više novca, ali nikada se nije radilo o novcu – samo o poštovanju”, dodao je on.

Seluk je nedavno izjavio da je “90 odsto siguran” da će Ture na kraju sezone napustiti Siti.

Trener Mančester sitija Manuel Pelegrini u više navrata je rekao da želi da 32-godišnji Ture ostane u klubu (naravno, ostaje pitanje i koliko dugo će Pelegrini, zaista, ostati u klubu).

Tureov ugovor sa Sitijem ističe za dve godine.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?