0

Vazura: Verujemo u Milinkovića!

Fudbaleri Partizana izgubili su sinoć od Crvene zvezde sa 1:3 u 149. “večitom” derbiju. Crno-beli su trenutno treći na tabeli Superlige Srbije sa 15 bodova, osam manje od prvoplasirane Zvezde, ali imaju i meč manje.

“Nema smene u Partizanu. Milinković je trener i mi mu i dalje verujemo. Nećemo ga menjati”, rekao je Vazura.

Zoran Milinković je na klupi Partizana nasledio Marka Nikolića, koji je smenjen u drugom delu prošle sezone posle lošijih rezultata.

Partizan je u osam odigranih utakmica od početka sezone već upisao tri poraza, poslednji sinoć na stadionu “Rajko Mitić”, ali Milinkovićeva  pozicija nije ugrožena. Vazura je demantovao navode pojedinih medija da je uprava kluba iz Humske već kontaktirala sa Veljkom Paunovićem u ponudila mu mesto šefa stručnog štaba.

“Imali smo jednu šok terapiju ove godine u aprilu, ne možemo opet da reagujemo na taj način. Plus, ne zaboravite da je Milinković ostvario direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Setite se kako smo igrali protiv Steaue, ne sme to da se zaboravi. Jeste, trenutno smo u padu, ali verujemo da će se sve vratiti na našu stranu”, rekao je Vazura.

Vazura je naveo da uprava kluba veruje u ono što radi Milinković.

“Tokom dana razgovraćemo sa igračima i videti šta može da se promeni. Nema šta, okrećemo se početku takmičenja u Ligi Evrope, uvereni da imamo snage i kvaliteta da u četvrtak na našem stadionu savladamo AZ Alkmar”, naveo je Vazura.

Govoreći o derbiju, Vazura je istakao da je to bilo najlošije izdanje Partizana od početka sezone.

“Crvena zvezda je odigrala najbolji meč, imala sreću da praktično sve što je šutnula na naš gol i pogodi. Naravno, ne možemo i nećemo da se žalimo na faktor nedostatka sreće, nego ćemo da se okrenemo sebi i gledamo šta može da se popravi. Najviše u realizaciji, pošto je Oumaru promašio dve sjane prilike. Da je pogodio verujem da bi ishod bio drugačiji”, rekao je Vazura.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?