0

Vasiljev: Marsijal koštao kao Suarez ili Nejmar

Menadžer Junajteda Luj van Gal je poslednjeg dana prelaznog roka za mladog francuskog napadača platio, sa bonusima, 80 miliona evra i ostvario najskuplji transfer u istoriji za tinejdžera. Ovo je, na neki način, postala i tradicija kluba sa Old traforda, s obzirom da su i prošlog leta kupili najskupljeg tinejdžera u istoriji. Tada je to bio Luk Šo.

“Tačno je da je Junajted platio pomenutu cifru, sa realnim bonusima. Nismo planirali da pustimo Marsijala, pet puta smo odbijali ponude Junajteda, ali poslednju nismo mogli. Transfer je jedinstven, a to je cena za koju ste mogli da dobijete Suareza ili Nejmara. U ovom trenutku engleski klubovi su najbogatiji i Junajted kada odluči da uzme nekog, teško ga je zaustaviti”, rekao je Vasiljev za britanski “San”.

Marsijal ima 19 godina, a u dresu Monaka postigao je 15 golova na 68 utakmica.

On je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Francuske, za mladu je nastupio 12 puta i dao četiri gola, a nalazi se i na spisku selektora Didije Dešama i očekuje se da debituje za A tim.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?