0

Van Gal vraća De Heu na gol

Trener Luj Van Gal spreman je da pruži šansu De Hei, kako se navodi, verovatno već na sledećoj utakmici, koju će Junajted u subotu igrati protiv Liverpula u Premijer ligi.

Tokom celog leta se nagađalo da će on preći u Real Madrid. Pred sam kraj prelaznog roka, transfer je dogovoren, ali je propao jer dokumentacija za De Heu nije stigla na vreme u Fudbalski savez Španije.

Holandski trener je odbio da pruži priliku De Hei dok je njegova budućnost u klubu nerešena, a pošto će on ostati u Junajtedu bar do polusezone, Van Gal je rešio da ga stavi na gol.

Gol Mančester junajteda je od početka sezone branio argentinski reprezentativac Serhio Romero, koji je nastupio na svih šest utakmica, četiri u Premijer ligi i dve u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

De Hea je bio prvi golman Junajteda poslednje četiri sezone, od kada je došao iz Atletiko Madrida, a za engleski klub nastupio je na 175 utakmica.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?