0

Van Gal: Di Marija u PSŽ-u? Ne znam, očekujem ga u ekipi

Britanski mediji preneli su da će Di Marija uskoro potpisati ugovor sa Pari Sen Žermenom.

On se nije najbolje snašao na Old Trafordu, otkako je prošog leta za rekordan britanski transfer od 59,7 miliona funti, iz Real Madrida prešao u Mančester junajted.

Di Marija (27) je još na odmoru, pošto je tokom leta igrao za Argentinu na Kupu Amerike.

“Priključiće se ekipi 25. jula”, rekao je Van Gal i nije želeo da komentariše spekulacije o sastanku izvršnog potpredsednika Junajteda Eda Vudvorda i čelnika Pari Sen Žermena o transferu Di Marije.

“Na to ne mogu da odgovorim. To je proces. Kada budemo mislili da imamo nešto da kažemo, reći ćemo”, rekao je holandski trener.

Mediji su preneli da bi Van Gal, u slučaju odlaska Di Marije, na Old Traford doveo fudbalera Barselone Pedra. Holanđanin je tokom vikenda najavio da bi mogao da dovede napadača, ali je sada to demantovao.

“Ne znam da li želim da kupim napadača. Pročitao sam u novinama da dovodim napadača kao iznenađenje. Ja to nisam rekao, to ste vi (novinari) rekli. Ne, ja mislim drugačije”, rekao je Van Gal.

Mančester junajted pobedio je San Hoze sa 3:1, na Međunarodnom kupu šampiona, a Van Gal je nezadovoljan igrom svoje ekipe.

“Prvi poluvremenom sam zadovoljan, ali smo u drugom igrali veoma loše. Nepotrebno smo gubili mnogo lopti, jedina dobra stvar je gol Pereire. Takođe, loš je bio i Bastijan Švajnštajger. Pereira je jedina svetla tačka”, rekao je Van Gal.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?