0

Valdano: Prvak Evrope biće Barsa ili Real

Od 1992. godine, kada je osnovano elitno takmičenje pod novim formatom nijedan klub nije uspeo da dva puta zaredom bude prvak Evrope.

“Ove sezone favoriti dolaze iz Španije, posebno su to Barselona i Real. Oni osvajanju Lige šampiona teže svake godine i to je jedini način da klub bude uspešan. Barselona i Real se ne zadovoljavaju samo pobedama, oni žele sve trofeje do kojih mogu da dođu”, rekao je Valdano za “Marku”.

Valdano, koji je, igrajući pored Dijega Maradona postao prvak sveta sa Argentinom 1086. godine, skoro je deceniju proveo u Madridu kao igrač, trener i generalni menadžer, a na terenu je osvojio tri titule Primere, dva Kupa Uefa i Kup Kralja.

Argentinac je tokom igračke karijere nastupao za Saragosu, Alaves i Njuels Old Bojs, dok je za nacionalni tim odigrao 23 utakmica i dao sedam golova.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?