0

Valbuena: Ne jurim za novcem, ne znam otkud laži

Valbuena je letos došao iz moskovskog Dinama (u koji je, prema sopstvenom priznanju, otišao upravo zbog novca) u redove velikog rivala Marselja, iako je na Velodromu proveo osam godina i stekao status reprezentativca.

“Nisam u Lionu zbog para, već projekta kluba koji mi se svideo. Mislim da me Labrun mnogo dobro zna i svestan je da ne jurim za novcem. Uvek sam imao odličan odnos sa njim i nije mi jasno zašto priča laži”, rekao je Valbuena.

Valbuena je bio jedan od omiljenih igrača u Marselju, a klub je odlučio da u njegovu čast povuče dres sa brojem 28.

Omaleni vezista je kasnije tužio svoj bivši klub tražeći 568.000 evra jer je prerano raskinuo ugovor sa menadžerom, a po njegovom mišljenju Marselj je to trebalo da isplati.

Iako je bio heroj kluba, navijači su posle tog poteza na utakmici sa Lionom istakli obešenu lutku sa likom Valbuene i transparent da je “izdajica Marselja”.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?