0

Vašington video "lepotice" Azara, Suareza, Ramireza…

Ekipa sa Stamford Bridža je slavila nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, pošto je nakon 90 minuta fudbala rezultat bio 2:2. „Plavci” su pogodili sva četiri svoja penala, dok šampion Evrope ostaje da žali (ako uopšte možemo da govorimo o žaljenju u pripremnim mečevima) za promašajima mladog Alena Halilovića i Đerara Pikea.

Tim Žozea Morinja došao je u vođstvo u predivnim golom Edena Azara, koga je koliko juče upravo portugalski trener nazvao boljim i od Kristijana Ronalda. Valjda je, eto, samo želeo da se oduži svom treneru na lepim rečima.

Barselona je uspela da preokrene rezultat, a strelci su bili Luis Suarez i Sandro Ramirez. Međutim, Geri Kejhil je pogodio za 2:2, par minuta pre kraja meča, što je značilo da će se pristupiti izvođenju jedanaesteraca.

Čelsi je pred skoro 80.000 navijača pokazao da diže formu na vreme, s obzirom da ga vrlo brzo očekuje duel u Komjuniti šildu protiv Arsenala. Blaugrana, na drugoj strani, i bez nekoliko vrlo važnih fudbalera ima sve obrise tima koji, nakon što je postao prvi koji je osvojio dve triplete, u narednoj sezoni ima nameru da postane prvi koji je stigao do het-trika trostrukih kruna.

Još jedna predivna fudbalska sezona je pred nama, bez dileme…

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?