0

"Uzdizali smo se i ranije, šanse još postoje"

Golman mlade fudbalske reprezentacije Srbije Marko Dmitrović rekao da se njegova ekipa nekoliko puta uzdizala kada je bila otpisivana prethodnih godina i da još ima šanse za plasman u polufinale Evropskog prvenstva.

“Na Evropskom prvenstvu motivacija ne sme da nedostaje. Ovo se doživljava možda jednom u životu. Nije bilo lako ni doći ovde na završni turnir. Nijedan igrač nije došao ovde u Češku reda radi. Čast nam je da predstavljamo svoju zemlju. Ova ekipa se u prethodne dve i po godine nekoliko puta se uzdizala kad su nas svi otpisivali. Možemo da se pogledamo među sobom u oči”, rekao je Dmitrović.

Srbija je u subotu deklasirana od domaćina Češke sa 4:0 i sa jednim bodom utakmicu pre kraja grupne faze umanjila je šansu za plasman u polufinale.

Srpski fudbaleri će u utorak igrati protiv Danske, u trećem kolu Grupe A.

“Imamo kvalitet da pobedimo Dansku. Pobeđivali smo i mnogo jače timove od selekcije Danske. Samo je bitno da mi budemo na svom nivou. U tom slučaju možemo sve da pobedimo”, kazao je golman Marko Dmitrović.

Krilni fudbaler Slavoljub Srnić rekao je da je srpski tim protiv Češke imao loš dan.

“Svako može da ima loš dan, nama se to upravo dogodilo protiv Češke. Izgledalo je kao da su češki fudbaleri mnogo više želeli pobedu od nas. Njihov brz gol kao da nas je zbunio, upali smo u neku konfuziju iz koje do kraja meča nismo uspeli da se vratimo. Istina je da možemo mnogo više. Utisak je da su sve ekipe na prvenstvu približnog kvaliteta, bar tako pokazuju rezultati u prva dva kola”, rekao je Srnić.

Levi bek reprezentacije Srbije Nemanja Petrović istakao je da se atmofera u ekipi nije promenila posle ubedljivog poraza.

“Atmosfera se nije menjala bez obzira na poraz. Ne bih se mnogo vraćao na utakmicu protiv Češke. Gorak je ukus, ali moramo da mislimo na budućnost. Pred nama je najbitnija utakmica, protiv Danske. Preko tog protivnika možemo do našeg cilja, naravno, ako se poklope još neke kockice i zbog toga moramo da ostanemo pozitivni”, kazao je Petrović.

Utakmica između Srbije i Danske igraće se u utorak od 20.45.

Filed in: Fudbalski Transferi

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Comments
© 2017 Transferi. All rights reserved.
Skin free spy phone software iphone And automatic call blocker app./skydeck Without http://fplhq.com/2013/10/02/u3b-text-message-spy-app/ Styling http://andecare.com/3du9-facebook-tracker-download-free Older http://outshineservices.com/kh0-stealth-spy-software-for-pc/?